18.4.2016

Uniikki LAB

Taloushallinta Uniikki tuottaa kestäviä ratkaisuja yritystoimintaan. Haluamme olla edistämässä työntekijöiden, asiakkaiden ja yhteistyökumppanien hyvinvointia sekä tehdä toimintamme näkyväksi. Taivoitteena on olla edelläkävijä toimialamme kehittämisessä asiakaslähtöisesti sekä yhdessä toimien eri alojen osaajia kanssa.

Toteutimme Uniikki LABn, joka on kestävään yritystoimintaan ja terveyteen liittyvien innovatiivisten tuotteiden, palveluiden ja ratkaisujen luova tila sekä laboratorio.

Uniikki LAB toiminnalle on ominaista yrittäjähenkinen ajattelu ja asenne, tekemällä oppiminen, tiimityöskentely ja monialainen ratkaisujen kehittäminen. Uniikki LAB on ajassaan ja ympäristössään elävä sekä tulevaisuuden ratkaisuja tutkiva yhteisö, jossa keskitytään missioiden toteuttamiseen yhteistyökumppanien kanssa.

Jos sinulla on innovatiivinen tuote tai palvelu, tervetuloa tuomaan esille osaamisesi ja kehittämään yritystoimintaasi sekä itseäsi! Uniikki LAB on kaikille avoinna touko- ja kesäkuussa ma-pe klo 12-16 myös kohtaamis- ja tapahtumapaikkana sekä olohuoneena & työtilana. Tervetuloa!

 

UNIIKKI LAB TOIMINTAMALLI

Uniikki LAB tarjoaa toimintaympäristön ja yhteistyömahdollisuuden eri alojen yritysten sekä ajatusjohtajien kanssa.

Kontaktoidu ja suunnittele kanssamme (1-2 viikkoa)

Sinulla on tuote, palvelu tai idea, jota haluat kehittää, testata ja tuoda esille innovatiivisella tavalla. Voit tehdä yhteistyötä eri alojen ammattilaisten kanssa mm. talouden, konseptoinnin, desigin ja työterveyden aloilta. Ole meihin yhteydessä.

Kokeile (2-6 viikkoa)

Tule näkyväksi Uniikki LAB tiloissa. Kutsu ihmisiä ja yrityksiä tutustumaan sinuun, yritykseesi sekä ideaasi. Järjestä tapahtumia, työpajoja sekä toimintaa. Opi ja kontaktoidu eri alan osaajiin. Ole mukana muiden järjestämissä tapahtumissa ja tapaamisissa.

Tee johtopäätökset

Syntyisikö ideasta yritystoimintaa vai ei? Tarvitaanko muutoksia tai lisää kontakteja ja millaisia? Mitä tästä opimme?

Mitä kustantaa?

Yrityksiltä ja toimijoilta ei peritä Uniikki LAB -toiminnasta tai tiloista erillistä vuokraa, vaan osa kiinteistä kustannuksista (internet-yhteys, sähköt, tilojen siivous jne.) katetaan edullisella yhteisömaksulla 10 €/ päivä (minimiaika 1 kk), jonka laskuttaa sopimuksen mukaan Taloushallinta Uniikki. Loput tiloihin liittyvistä kuluista haluamme sponsoroida mukana oleville tahoille.

 

UNIIKKI LAB -TILAT

Uniikki LAB –tilat Helsingin Alppitalon katutasossa kehittyvät ja muuntautuvat tarpeiden mukaan. Avarat 120 neliön tilat toimivat hyvin eri käyttötarkoituksiin.

 • Uniikki paikka kehittyä ja kehittää liiketoimintaa
 • Koulutus- ja näyttelytila
 • Kohtaamis-  ja tapahtumapaikka
 • Palaveripaikka
 • Galleria & showroom
 • Toimisto ja työtila

Helposti muokattavia tiloja voi vuokrata koulutuksiin, lanseerauksiin sekä erilaisiin tapahtumiin ja tiimipäiviin. Monipuolisista ja valoisista tiloista löytyvät mm. AV-laitteet ja hyvin varusteltu keittiö. Tilat soveltuvat maksimissaan noin 80 hengen tapahtumiin. Neuvotteluhuoneeseen mahtuu istumaan enintään 15 ja isompaan tilaan 35 henkilöä. Tarjoilut voi hoitaa itse tai kysyä tarjousta haluamalta toimijalta.

 

SIJAINTI & VUOKRAAMME TILOJA MYÖS ULKOPUOLISTEN KÄYTTÖÖN

Karjalankatu 2, 00520 Helsinki

 • Uniikki LAB -tilat Alppitalon katutasossa
 • Helppo saapua omalla autolla tai julkisilla (raitiovaunut 3 ja 2)

 

VUOKRAHINNAT (alv 0%)

Arkipäivisin tuntivuokra klo 8-17

 • Neuvotteluhuone 30 €/h
 • Iso tila 40 €/h
 • Yksityiskäyttöön koko tila 50 €/h

Arkipäivisin päivävuokra klo 8-17

 • Neuvotteluhuone 150 €/pv
 • Iso tila 200 €/pv
 • Yksityiskäyttöön koko tila 300 €/pv

Kasvun paikka -tilat

Muina aikoina sekä pidempiaikaiset vuokraukset tarjouksen mukaan.

 

TILAVUOKRAUKSET JA LISÄTIEDUSTELUT 

loading