Keitä me olemme

Tilitoimisto, jonka asiakkaaksi halutaan!

Taloushallinta Uniikki Oy on vuonna 2004 perustettu auktorisoitu kirjanpito- ja taloushallintapalveluja tarjoava yritys.

Missiomme on muuttaa toimialaa. Aluksi muutamme käsityksesi tilitoimistosta. Testaa meitä!

Taloushallinta Uniikki tuottaa kestäviä ratkaisuja yritystoimintaan. Toimintaideamme on yksilöllinen ja asiakaslähtöinen palvelu. Palvelemme henkilökohtaisesti, asiantuntevasti ja oikea-aikaisesti. Tavoitteena on olla edelläkävijä toimialamme kehittämisessä asiakaslähtöisesti sekä yhdessä toimien, eri alojen osaajien kanssa.

Robotiikan ja tekoälyratkaisujen avulla tuotamme ennen näkemätöntä tehokkuutta asiakkaillemme, muille tilitoimistoille ja kaikille muillekin, jotka haluavat hyödyntää nykyaikaisia ohjelmistorobotiikan (RPA) ja tekoälyn ratkaisuja. 

Olemme seuraavien yhteisöiden jäseniä: Taloushallintoliitto, Suomen Yrittäjät, KeskuskauppakamariVeronmaksajain Keskusliitto ry.

Käytössämme olevat monipuoliset ohjelmistot takaavat mutkattoman yhteistyön ja tehokkaan ajankäytön. Taloushallinnon modernit ohjelmistot ovat Procountor, Netvisor, Heeros ja NetSuite.

Palkkahallinnon nykyaikaiset ja markkinoiden käytetyimmät ohjelmistot ovat Tehopalkat Procountor, NetvisorMepco ja ePalkat. Keskitetty palkkatiimimmepalvelee myös muita tilitoimistoja.

Taloushallinnon ja palkanlaskennan asiantuntijamme

Sanna Juutilainen

Toimistopäällikkö

Hallinto

Sanna Ainola-Ryth

Toimitusjohtaja / Partner

Antti Karhinen

Partner

Mikko Karhinen

Partner

Yhteistyökumppanimme

finago-procountor
heeros
taloushallintaliiton-jasen
finanzilla-2
bdo