KLT –tutkinnon omaava kirjanpidon ammattilainen esimieheksi

Taloushallinta Uniikki on kovassa kasvuvaiheessa oleva täyden palvelun tilitoimisto. Haluatko sinä, KLT –tutkinnon omaava (tai pikaisesti sellaiseksi haluavalla) tulla mukaan nuorekkaaseen joukkoon rakentamaan tilitoimistosta täyden palvelun ratkaisutoimistoa?

Ovatko numerot sinun juttu? Haluatko olla mukana murtamassa ahdistavien numeroiden myyttiä? Meillä pääset antamaan uutta draivia tilitoimistoalalle ja olla mukana alan muutoksessa, jossa taloushallinnon ammattilaisten työlle määritellään uusi suunta. Haemme innostuneelle tiimille esimiestä, joka oman esimerkin voimin kehittää ja johtaa omaa tiimiänsä. Kiinnostuitko? Lue lisää alta ja hae meille heti!

Taloushallinta Uniikki Oy on vuonna 2004 perustettu kirjanpito- ja taloushallintapalveluja tarjoava yritys. Tavoitteenamme on auttaa yrittäjiä menestymään yksilöllisellä ja asiakaslähtöisellä palvelulla. Asiakkaitamme ovat pääosin osakeyhtiöt niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, mutta myös yhdistyksiä ja henkilöyhtiöitä kuuluu kasvavaan asiakasjoukkoomme. Tällä hetkellä meillä työskentelee kuusi vakituista työntekijää.

Tarjoamme

Tärkein tehtäväsi on vastata loistavasta asiakaskokemuksesta. Sinun, ja tiimisi toimenkuvaan kuuluu asiakasyritysten taloushallinnosta huolehtiminen, kirjanpito, palkanlaskenta, tilinpäätökset ja veroilmoitukset. Vastaat oman tiimisi operatiivisesta tuloksesta, ja sinun tukenasi on toimitusjohtaja.

Saat työskennellä varmasti erilaisessa, intohimoisessa ja hyvän työilmapiirin omaavassa yrityksessä. Uskomme, että kun henkilöstömme voi hyvin, asiakkaamme saavat parempaa palvelua.

Odotamme

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutustausta, KLT -tutkinto ja vähintään 5 vuotta aikaisempaa työkokemusta taloushallinnon tehtävistä. Tämän lisäksi käytät mutkattomasti Exceliä ja viihdyt tehtävissä, jossa saat olla vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa. Omaat pitkäjänteisen ja tehokkaan työotteen etkä säikähdä vastuuta. Uskallat tehdä päätöksiä. Sosiaalisen median ratkaisut ovat sinulle tuttuja. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa.

Eduksi katsotaan myös, jos olet aiemmin työskennellyt tilitoimistossa samankaltaisissa tehtävissä ja jos olet käyttänyt Procountor taloushallinto-ohjelmistoa.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tehtäväkuvaan liittyen, soita Veli-Matille (050 5319 438, tai laita viesti LinkedIn:in kautta www.linkedin.com/in/veli-matti-heiskanen.

Kun olet kuullut tarpeeksi ja innostunut, lähetä CV ja erottuva hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen sanna.mikkola@taloushallinta.fi.

loading