15.2.2016

Meistä

Taloushallinta Uniikki Oy on vuonna 2004 perustettu auktorisoitu kirjanpito- ja taloushallintapalveluja tarjoava yritys. Toimintaideamme on yksilöllinen ja asiakaslähtöinen palvelu. Palvelemme henkilökohtaisesti, asiantuntevasti ja oikea-aikaisesti.

Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen

Haluamme auttaa Sinua yrittäjä ymmärtämään lukuja kirjanpidon raporteissa. Kun ymmärrät kirjanpidon merkityksen muutenkin kuin vain lakisääteisenä pakkona, osaat tehdä liiketoimintaasi liittyviä oikeita päätöksiä ja parannat yrityksesi kannattavuutta.

Palvelukokonaisuus räätälöidään jokaiselle yritykselle Uniikiksi kokonaisuudeksi, jolloin pääset keskittymään omaan ydintoimintaasi ja tehdä niitä asioita, joita parhaiten osaat ja haluat tehdä. Lisäpalveluita voidaan ottaa käyttöön toiminnan laajentuessa.

Toimistomme sijaitsee Helsingissä, Alppilassa. Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen! Katsotaan yhdessä, mikä on juuri sinulle sopiva taloushallintapalvelukokonaisuus.

 

SEURAA MOBIILISTI

Lataa Zappar -mobiiliaplikaatio ja skannaa tästä Uniikki Zappar -koodi.

 

ERILAINEN. AMMATTITAITOINEN. ROHKEA.

Kevään 2016 aikana Taloushallinta Uniikki on tehnyt uuden konseptinsa todeksi laajentamalla toimitiloja katutasoon ja palkkaamalla lisää ammattitaitoista henkilöstöä. Myös markkinointiin ja viestintään on panostettu uudella, raikkaalla ja rohkealla otteella. Näistä esimerkkinä ovat uudistuneet nettisivut, ensimmäisenä taloushallinta-alan yrityksenä Zappar mobiiliaplikaation hyödyntäminen sekä kolme videota, joiden teemat ovat – erilainen, ammattitaitoinen ja rohkea.

Tiedote 1_3_Taloushallinta Uniikki_8.6.2016

Tiedote 2_3_Taloushallinta Uniikki_10.6.2016

Tiedote 3_3_Taloushallinta Uniikki_13.6.2016