Ostolaskurobotti käsittelee laskut tehokkaasti oikeilla työkaluilla

Julkaistu: 27.8.2021
Ostolaskuautomaatiota kokeiltuaan yrittäjät eivät ole valmiita palaamaan manuaaliseen, aikaa vievään ostolaskujen käsittelyyn.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Ostolaskurobotti poistaa turhan ja toistuvan työn

Yhä useamman yrityksen käytössä on ostolaskurobotti, jonka avulla voidaan poistaa rutiininomaiset, toistuvat työvaiheet.

Useat laskut toistuvat kuukausittain. Toimittajan nimi ja tilinumero pysyvät ennallaan, eikä laskun summa heittele suuresti. Näiden tietojen avulla robotille voidaan luoda säännöt, joita noudattamalla se hyväksyy ja maksaa kaikki kriteerit täyttävät ostolaskut automaattisesti. Ajan ja rahan säästön lisäksi ostolaskurobotti on tarkka, eikä tee virheitä. Mikäli laskun täsmäytyksessä on jokin ongelma minkä tahansa kriteerin kohdalla, palautuu se normaalisti manuaaliseen käsittelyyn ilmoituksen kera. Ostolaskurobotti on varma ja luotettava.

 

Suurin osa ostolaskuista on tyypillisesti oikein, jolloin manuaalinen hyväksyntä ja maksaminen on pelkkää rutiinityötä. Ostolaskurobotti käsittelee toistuvat laskut nopeasti ja tehokkaasti.

 

Yrittäjien kokema ajan säästö on merkittävää, eikä paluu vanhaan aikaa vievään manuaaliseen ostolaskujen tarkistamiseen, hyväksymiseen ja maksamiseen houkuttele. Ostolaskuautomaation avulla kaikki hoituu sujuvasti, eikä eräpäivien unohtumisesta tai kirjausvirheiden mahdollisuudesta tarvitse stressata.

Kehittämämme Ubicbot ostolaskurobotti on nyt kaikkien yritysten saatavilla.

Tutustu lisää ja ota yhteyttä, katsotaan yhdessä, kuinka ostolaskuautomaatio tukee liiketoimintaanne.