Palkkahallinto

Ulkoistettu palkkahallinto

Asiantuntevien ammattilaisten käsissä palkkahallinto tehostuu merkittävästi. Ulkoistamalla takaat, että palkkaprosessi sujuu moitteettomasti. Saat käyttöösi parhaiksi todetut toimintamallit, toimivat ja automatisoidut prosessit sekä palkka-asiantuntijoidemme vankan osaamisen. Keskitetty palkkatiimimme kehittää jatkuvasti osaamistaan ja pitää tiimin tietotaidon ajan tasalla. 

Kauttamme saatte palkanlaskentapalvelut sadoille palkansaajille tai vaikka vain yrittäjäpalkan laskentaan. Ulkoistettu palkkahallinto vapauttaa aikaasi tuottavampaan tekemiseen. Käytössämme on markkinoiden käytetyimmät palkanlaskentajärjestelmät, kuten Procountor Tehopalkat, ProcountorNetvisor ja ePalkat

Palkkatiimimme palvelee myös muita tilitoimistoja!

Palkkahallinnon ulkoistaminen

Palkkahallinto voi olla haastavaa ja vaatii erityisosaamista. Säästy harmailta hiuksilta ja ulkoista yrityksenne palkkahallinto meille.

Uniikin palkkahallintopalvelussa hoidetaan laajoja kokonaisuuksia, kuten esimerkiksi vuosilomalaskenta, sairauspoissaolot, ylityöt, työajanlyhennykset, matkalaskut, vuosiraportoinnit. Palkkahallintopalveluumme on lisätty ripaus työhyvinvoinnin tukevia elementtejä, joita tuetaan asiakkaan HR- ja palkanlaskentajärjestelmien avulla.

Ennen Uniikin palkkapalvelun käynnistämistä asiakkaan kanssa sovitaan ja käydään nykytila-analyysin avulla läpi mistä yrityksesi palkanlaskenta kokonaisuus muodostuu ja mitä lisäpalveluita tarvitaan. Tämän pohjalta laaditaan toimeksiantosopimus. Uniikin kanssa laaditun toimeksiantosopimuksen tarkoitus on kuvata palvelusopimuksen toimintaperiaatteet, näiden pohjalta selkeytetään koko palkkapalvelun prosessi.

 

”Palkkapalvelun tuottamiseen tuovat lisähaasteita työehtosopimukset. Suurimmalla osalla toimialoista on yleissitovat työehtosopimukset, joita on työnantajasta riippumatta noudatettava.”

 

Mikäli yrityksellä ei ole tällä hetkellä käytössä työehtosopimusta, mutta alalla tulee noudattaa yleissitovaa työehtopimusta, tällöin Uniikin palkkatiimi on apuna prosessin käynnistämisessä. Uniikin näkökulmasta työehtosopimuksen soveltaminen ei ole haaste, jos palkanlaskentajärjestelmä on otettu hyvin tai otetaan hyvin käyttöön. Uniikin palkkatiimi soveltaa päivittäisessä työssä nyt 30 eri työehtosopimusta.  

Uniikin palkkapalvelun tuottamisessa tehdään asiakkaan kanssa selkeät pelisäännöt työnjaosta. Mitkä ovat asiakastyönantajan vastuut ja velvollisuudet ja mitkä kuuluvat Uniikille palvelun tuottajalle. Lähtökohtaisesti asiakas on varsinainen työnantaja ja kantaa aina työnantajavastuun. Palvelun tuottajana Uniikki on asiantuntija ja luonnollisesti kantaa asiantuntijavastuun. Tulkintakysymyksissä päätöksentekijä on aina työnantaja, mutta ei hätää, sillä olemme tukena.

Pyydä tarjous