Jenni teki vaikutuksen harjoittelun aikana

Osaamiseni on kasvanut tehdessäni monipuolisesti erilaisten yritysten kirjanpitoa. Harjoitteluni loppupuolella minulle tarjottiin vakituista työpaikkaa kirjanpitäjänä, jonka otin ilomielin vastaan.

Kuka olet ja millainen opintotaustasi on?

Olen Jenni Reinilä ja kotoisin Tuusulasta. Vapaa-aikani kuluu pitkälti jalkapallon parissa, jota olen harrastanut viimeiset 15 vuotta.

Valmistuin 2015 Helsingin luonnontiedelukiosta, jonka jälkeen aloitin liiketalouden opinnot Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa erikoistuen rahaan ja talouteen. Opintoni ovat tällä hetkellä viimeistelyä vailla valmiit ja tarkoituksena onkin valmistua tänä keväänä tradenomiksi.

Miten päädyit työharjoitteluun Taloushallinta Uniikkiin?

Kuulin perhetutultani Taloushallinta Uniikista ja hän vinkkasi, että tänne etsitään uutta harjoittelijaa. Soitin saman tien Uniikin toimitusjohtajalle Veli-Matti Heiskaselle ja sovimme haastatteluajan seuraavalle viikolle. Haastattelu sujui hienosti ja aloitin työharjoittelun pian sen jälkeen.

Mitä olet päässyt oppimaan?

Työskentelen kirjanpidon tiimissä ja teen pääasiassa kirjanpitoa. Olen päässyt harjoittelemaan myös palkanlaskentaa ja tutustumaan tilinpäätöksiin. Osaamiseni on kasvanut tehdessäni monipuolisesti erilaisten yritysten kirjanpitoa. Perinteisten osakeyhtiöiden lisäksi vastuulleni kuuluu myös asunto-osakeyhtiöitä.

Toimistopäällikkömme Sanna Juutilainen vastaa harjoittelijoiden perehdytyksestä ja hänestä on ollut iso apu minulle. Minut otettiin täällä iloisesti vastaan heti ensimmäisestä työpäivästä lähtien ja meillä on rento, sekä kannustava ilmapiiri. Harjoitteluni loppupuolella minulle tarjottiin vakituista työpaikkaa kirjanpitäjänä, jonka otin ilomielin vastaan.

Millaisia haaveita sinulla on tulevaisuuden suhteen?

Tulevaisuudessa haluaisin suorittaa alalla arvostetun KLT-tentin ja kehittää ammatillista osaamistani Uniikissa kirjanpidon parissa monipuolisesti. Olen kiinnostunut laajentamaan osaamistani esimerkiksi palkanlaskentaan, jotta pystyn palvelemaan asiakkaitani monipuolisesti. Olen viihtynyt Uniikissa hyvin ja odotan, että pääsen oppimaan täällä paljon uutta.