Mikon kasvuloikka varastosta tilitoimiston tiiminvetäjäksi

Parasta Uniikissa ovat ehdottomasti työyhteisö ja juostavat työajat!

Kertoisitko itsestäsi?

Moikka, olen Mikko Möller! Vapaa-aikani vietän perheen kanssa sekä kuntosali- ja pyöräilyharrastuksen parissa.

 

Kuinka päädyit töihin Uniikille?

Olin aikaisemmin töissä varastolla ja mietin kovasti, mitä haluaisin tehdä tulevaisuudessa. Pyöräilypiireissä tutustumani ystävä suositteli minulle Uniikkia työpaikkana. Tätä kautta pääsin Uniikille työharjoitteluun, jonka jälkeen jatkoin osa-aikaisena työntekijänä. Pian tämän jälkeen työsuhteeni vakinaistettiin.

Aloittaessani työt Uniikilla 2016 meillä oli vain muutama työntekijä minun lisäksi. Tällä hetkellä meitä on jo 25, eli kasvu on ollut huimaa.

 

Miten osaamisesi on kasvanut Uniikilla?

Aiemmassa varastotyössäni en ollut käyttänyt edes sähköpostia, joten lähtötaso oli nollassa. Vähitellen asiat tulivat kuitenkin tutuksi. Olen kehittynyt erityisesti kirjanpidon, tilinpäätösten sekä palkkojen parissa.

Muutama vuosi sitten etenin urallani tiiminvetäjäksi, jonka myötä vastuuni kasvoi. Tällä hetkellä vastaan tiimini pyörittämisestä, delegoinnista ja resursointien jakamisesta. Tiimini hoitaa pääasiassa kotimaisten yritysten kirjanpidon, tilinpäätökset, veroilmoitukset ja muut taloushallinnon asiat.

 

Mitä olet opiskellut?

Viimeisimmäksi olen opiskellut merkonomiksi Suomen Liikemiesten Kauppaopistossa suuntautuen taloushallintoon. Tiesin jo kouluun hakiessa, että taloushallinto kiinnostaa minua eniten. Suoritin opinnot ripeästi alle kahteen vuoteen ja tein kaikki työharjoittelut ja näyttötyöt Taloushallinta Uniikissa.

 

Mikä on parasta Uniikissa?

Ehdottomasti työyhteisö ja juostavat työajat. Työilmapiiri vaikuttaa yllättävän paljon työntekoon ja viihtyvyyteen. Täällä voin sanoa asioista avoimesti ja rehellisesti, eikä kukaan tuomitse siitä.

Joustavat työajat helpottavat työelämän ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Arvostan myös mahdollisuutta työskennellä etänä, sillä tykkään tehdä etätöitä. Tämä säästää paljon aikaani arkisin, kun työpaikalle ei tarvitse mennä. Vielä viisi vuotta sitten meilläkin oli paljon paperitöitä, mutta kuluneet vuodet ovat edesauttaneet taloushallinnon sähköistymistä.

Suosittelen lämpimästi Uniikkia työnantajana!