Mirva auttaa taide- ja kulttuurialan yrityksiä monipuolisella kokemuksellaan

Minulla on paljon yhdistysasiakkaita taide- ja kulttuurialalta. On mahtavaa päästä yhdistämään alan osaamiseni taloushallinnon kanssa.

Kertoisitko jotain itsestäsi?

Heippa, olen Mirva Pulkkinen, Itä-Helsinkiläinen ihminen. Vapaa-ajalla harrastan liikuntaa monipuolisesti ja suurkulutan kulttuuria, kuten nykytaidetta. Perheeseeni kuuluu lisäkseni teini-ikäinen poika.

 

Miten päädyit töihin Taloushallinta Uniikkiin?

Ensimmäiseltä koulutukseltani olen kultturituottaja (AMK) ja taidealalla on vierähtänyt noin 20 vuotta kaiken kaikkiaan. Olen ollut tekemisissä taloushallinnon parissa aiemmissa töissäni ja kiinnostuin siitä enemmän. Halusin kehittää osaamistani ja erikoistua taloushallintoon syvemmin, joten aloitin opinnot Business Collegessa ja valmistuin merkonomiksi 2018. Aloitin Uniikissa työharjoittelun tammikuussa 2018 kirjanpitäjänä. Harjoitteluni jälkeen työni jatkuivat vakituisena työntekijänä taloushallinnon asiantuntijana.

 

Minkälaisia asiakkaita sinulla on?

Minulla on paljon yhdistysasiakkaita taide- ja kulttuurialalta, sekä pieniä osakeyhtiöitä. On mahtavaa päästä yhdistämään alan osaamiseni taloushallinnon kanssa. Olen päässyt auttamaan asiakkaita erityisen hyvin, sillä tunnen toimialan, eikä asiakkaiden ei tarvitse selittää minulle jo ennestään tuttuja asioita. Koen, että tuottajan ammatti on hyödyksi tässä työssä. Monien eri kokonaisuuksien hallinta ja useiden eri lankojen pitäminen käsissä on minulle tuttua.

 

Mistä pidät eniten työssäsi?

Asiakkaista! Minulla on mahtavat asiakkaat, kaikki ovat erilaisia ja se on todella virkistävää. Kaikki osaamiseni tukee toinen toistaan. Työssäni pääsen oppimaan lisää päivittäin. Pidän myös rutiineista, jotka auttavat pitämään työn ja vapaa-ajan erillään.

Autan mielelläni teitä taloushallintoon liittyvissä asioissa, löydät yhteystietoni täältä.