Robotiikka

Robotiikan mahdollisuudet oman liiketoimintanne tehostamisessa

Älä epäröi kysyä! Selvittäminen ei maksa mitään. Rutiinityöt, toistuvat prosessit ja raskaat työvaiheet ovat automatisoitavissa robotiikan avulla. Prosessimme on suoraviivainen: Lasketaan nykyiseen tehtävän käytetty aika, arvioidaan robotiikkaratkaisun hinta, ja lasketaan takaisinmaksuaika investoinnille. Sitten vain päätös, haluatteko ottaa käyttöön! Kysy myös valmiista roboteistamme, jotka voit ottaa käyttöön verkkopalvelun kautta. Tee ostolaskujen hyväksyntä ja maksaminen täysin automaattiseksi, tai yhdenmukaista palkkojen muutostietojen ilmoittaminen tilitoimistolle. Lähtökohtaisesti kaikki on mahdollista! Selvitetään yhdessä, onko se järkevää. Älä epäröi kysyä tai ehdottaa. Me selvitämme! Ja vastaamme lisensseistä, teknologioista ja muistakin hankalista asioista. 

Robotiikan palvelut

Ubicbot hyväksyy ja maksaa ostolaskut

Miksi käyttäisit aikaa itsestään selvien asioiden tekemiseen? Jopa 70 % tulevista ostolaskuista on toistuvia, vakiomuotoisia laskuja, jotka voidaan antaa Ubicbot -robotin hoidettavaksi. Määritä itse helposti, mitkä teillä ovat näitä laskuja. Ja käytä sitten aikasi mielekkäämmin.

 • Ostolaskujen hyväksyntään ja maksatukseen saattaa osallistua useita henkilöitä organisaatioissa. Tähän kuluu aikaa… ja rahaa.
 • Selvitä, paljonko voisitte säästää kustannuksissa. Kartoitamme teille kustannussäästön jo ensitapaamisella. 

Taloushallinnon automatisointi

Tehdäänkö teillä vielä säännönmukaisia, toistuvia, puuduttavia taloushallinnon töitä manuaalisesti? Täydennetäänkö ja siirretäänkö excel -taulukoita järjestelmistä toiseen? Lähetetäänkö PDF – tiedostoja sisäisesti toisille tulkittavaksi tai kirjattavaksi? Ei ehkä kannattaisi. Koska todennäköisesti nämäkin työt voidaan antaa robotin hoidettavaksi. 

Sovelluskohteita esimerkiksi voisivat olla

 • Tiliöintiautomatiikka
 • Järjestelmäintegraatiot
 • Myyntilaskujen vienti automaattisesti taloushallintajärjestelmään
 • Koneoppimisen ratkaisut kuten Omavero- palvelun hyvitykset
 • Kassavirtaennusteen tekoälyratkaisut

Ja meiltä saat nämä palveluna!

Lataa opas robotiikan hyödyistä

Oppaassa kerromme, miten ohjelmistorobotiikan avulla voitte tehostaa liiketoimintaanne, ja miten pääsette alkuun ohjelmistorobotiikan hyödyntämisessä. Saat oppaan liitteenä sähköpostiisi. Voit samalla liittyä Uniikin uutiskirjeen tilaajaksi!

  Palveluihimme sisältyvät

  Kilpailuedun saavuttaminen robotisoimalla

  1

  Ubicbot -ostolaskujen hyväksyntä ja maksaminen

  2

  Muiden taloushallinnon prosessien automatisointi

  3

  Ilmainen robotiikan konsultointi

  Taloushallinta Uniikki tarjoaa yrityksellenne maksuttoman konsultaation, jossa pääset keskustelemaan robotiikan asiantuntijamme kanssa. Kerromme teille robotiikan mahdollisuuksista ja kartoitamme yhdessä, kuinka teidän liiketoimintaanne voidaan tehostaa robotiikkaa ja tekoälyä hyödyntäen.

  Konsultointi onnistuu etänä tai kasvotusten.

  Varaa maksuton robotiikan konsultointi täyttämällä alla oleva lomake.