Tervetuloa uusille verkkosivuille

Julkaistu: 10.12.2020
Taloushallinta Uniikin uudet verkkosivut on julkaistu, tervetuloa! Meille on tärkeää, että voimme palvella asiakkaitamme yksiöllisesti ja haluamme tarjota parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen myös verkossa.

Taloushallinta Uniikin uudet verkkosivut on julkaistu, tervetuloa! Meille on tärkeää, että voimme palvella asiakkaitamme yksiöllisesti ja haluamme tarjota parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen myös verkossa. Olemme keskittyneet uudistuksen myötä selkeämpään ja modernimpaan ilmeeseen, sekä erityisesti käytettävyyteen erilaisilla mobiililaitteilla.

Uusien verkkosivujemme ulkoasu on selkeä ja palvelumme on päivitetty vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Selkeästi neljään pääkategoriaan jaetut palvelumme löytyvät jo etusivulta; Tilitoimistopalvelut, Palkkapalvelut, Business Advisor sekä Robotiikka. Etusivulta löydät myös viimeisimmät ajankohtaisuutiset, joita päivitämme aktiivisesti.

Suurin vahvuutemme ovat tyytyväiset asiakkaamme ja haluamme tuoda esille asiakkaiden kokemuksia ja kasvun tarinoita kanssamme. Kokemuksia Uniikista– osiosta löydät uusimmat referenssimme, joita päivitetään jatkuvasti lisää.

Kehitämme uudistuneita verkkosivujamme jatkuvasti käyttäjäkokemusta silmällä pitäen. Kehitysehdotukset ja palautteet ovat tervetulleita, kerro ideasi täällä. Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa, niin kuulet mitä Taloushallinta Uniikissa touhutaan. 

Taloushallinta Uniikki sosiaalisessa mediassa