Tule meille töihin

Sinustako seuraava Uniikkilainen?

Olemme nykyaikainen ja nuorekas 23 hengen tilitoimisto, joka tekee paljon muutakin, kuin perinteistä tilitoimistotyötä. Missionamme on muuttaa toimialaamme ja muutamme käsityksesi tilitoimistosta.

Meille henkilöstömme hyvinvointi on kaikista tärkein asia. Oikeasti. Uskomme siihen, että kun työntekijämme voivat hyvin, he tuottavat parasta asiakaskokemusta asiakkaillemme. Seurauksena tyytyväiset ja pysyvät asiakkaat. Ja heitä varten olemme olemassa! 

 

Tule mukaan kasvavaan ammattilaisten joukkoomme

Järjestämme säännöllisesti työkykyä ja -hyvinvointia tukevaa toimintaa. Työntekijöillämme on myös käytössään laajat työterveyshuollon palvelut. Lisäksi kannustamme harrastamaan ja liikkumaan tarjoamalla kulttuuri- ja liikuntaetua. Työtehtävämme eivät edellytä läsnäoloa konttorilla. Käytössämme on joustavat työajat ja etätyömahdollisuus, jotta työn ja arjen tasapainottaminen on mahdollisimman joustavaa. Uudet moderniksi remontoidut toimitilamme ovat Leipätehtaalla Sörnäisissä palveluiden ja yhteyksien äärellä. 

Vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessämme sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi jatkuvasti mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Suunnittelemme urapolkusi yksilöllisesti, yhdessä, juuri sinun lähtökohdistasi ja tavoitteesi huomioiden.

Kiinnostuitko? Täytä ohessa oleva lomake, niin olemme yhteydessä sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.