Ubicbot ostolaskurobotti tuo helpotusta yrittäjien arkeen

Julkaistu: 16.4.2021
Ostolaskujen hoitaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa - Ubicbot ostolaskurobotti hyväksyy ja maksaa ostolaskut Procountorissa automaattisesti
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Harppaus tulevaisuuteen – Ostolaskuautomaatio on nyt kaikkien saatavilla

Tiedämme, että yrittäjän arki on kiireistä, eikä taloushallinnon hoitamiseen jää aina riittävästi aikaa. Pitkän kehitystyön tuloksena olemme lanseeranneet Ubicbot ostolaskurobotin, joka voi hyväksyä ja/tai maksaa määritellyt ostolaskut Procountorissa automaattisesti.

Taloushallinnan työt ovat edelleen hyvin käsityövaltaisia, mutta samaan aikaan transaktioiden määrä kasvaa koko ajan. Suuri tapahtumien määrä, aikataulupaineet ja työn vaativuus herkistävät inhimillisten virheiden tekemiselle. Onkin siis järjevää keskittyä tarkistamaan ennemmin niitä laskuja, joissa virheitä voi olla eniten (kertatilauspohjaiset) ja antaa Ubicbotin hyväksyä ja maksaa automaattisesti kuukausittain toistuvat laskut. Näin aikaasi vapautuu tuottavampaan työhön, kuten itse busineksen tekemiseen. Tutkimustemme mukaan 97,9% ostolaskuista on oikein, jolloin niiden manuaalinen hyväksyntä on rutiinityötä. Miksi et antaisi robotin hoitaa näitä?

 

Miten?

Ubicbot ostolaskurobotin käyttöönotto vie vain muutaman minuutin. Robotti käy tarkistamassa Procountoriin saapuneet ostolaskut säännöllisesti. Ubicbot vertaa tulleita laskuja annettuun säännöstöön ja ottaa kriteerit täyttävät laskut käsittelyyn (Procountorissa Hyväksy ja Maksa -toiminnot), järjestelmä hoitaa ne siitä eteenpäin. Mikäli täsmäytyksessä kriteeristön ja laskun välillä on jokin ongelma jonkun kriteerin kohdalla, palautuu ne normaalisti manuaaliseen käsittelyyn.

 

Katso alla oleva lyhyt video, jossa esittelemme Ubicbotin toimintatavan ja nopean käyttöönoton.

 

 

Kiinnostuitko?

Voit aloittaa Ubicbotin käytön heti! Ei käyttöönoton kuluja tai määräaikaisuutta, joten voit kokeilla Ubicbottia riskittä.

Varaa maksuton 15 minuutin esittely, jossa kerromme miten Ubicbot ostolaskurobotti toimii ja tehostaa liiketoimintaanne. Autamme sinua käyttöönotossa ja muissa kysymyksissä. Pääset varaamaan ajan tämän sivun alaraunasta tai ottamalla yhteyttä suoraan robotiikan asiantuntijaamme.

 

Veli-Matti Heiskanen

Robotiikan asiantuntija

050 531 9438
[email protected]