Uniikki LAB kokoustila

Uniikki LAB -tila syntyi Taloushallinta Uniikin halusta olla edistämässä työntekijöidensä, asiakkaidensa ja yhteistyökumppaneidensa hyvinvointia. Tavoitteenaan olla edelläkävijä toimialansa asiakaskokemuksen kehittämisessä.

Uniikki LAB on toiminut kestävään yritystoimintaan ja terveyteen liittyvien innovatiivisten tuotteiden ja palveluiden luovana tilana sekä laboratoriona. Uniikki LAB –tilat Helsingin Alppitalon katutasossa kehittyvät ja muuntautuvat tarpeen mukaan ja sopivat hyvin eri käyttötarkoituksiin.

Uniikki LAB soveltuu hyvin 2-40 henkilön palavereihin, kokouksiin, ryhmätöihin, koulutuksiin, tiimipäiviin, myös näyttelytilaksi tai showroomiksi. Seisten tilaan mahtuu hyvin jopa 40 henkilöä. Helposti muokattavaa, tyylikkäästi kalustettua tilaa on yhteensä noin 80 m2.

Uniikki LAB:sta löytyvät mm. AV-laitteet, hyvinvarusteltu keittiö (astiat 20 hlölle) ja yksi wc-tila. Tarjoilut voi hoitaa itse, ajankohtaisia suosituksia saa henkilökunnaltamme. Vuokraamme Uniikki LABia myös ilta- ja viikonlopputilaisuuksiin.