18.4.2016

Uniikki LAB

Taloushallinta Uniikki tuottaa kestäviä ratkaisuja yritystoimintaan. Haluamme olla edistämässä työntekijöiden, asiakkaiden ja yhteistyökumppanien hyvinvointia sekä tehdä toimintamme näkyväksi. Tavoitteena on olla edelläkävijä toimialamme kehittämisessä asiakaslähtöisesti sekä yhdessä toimien eri alojen osaajien kanssa.

Uniikki LAB toiminnalle on ominaista yrittäjähenkinen ajattelu ja asenne, tekemällä oppiminen, tiimityöskentely ja monialainen ratkaisujen kehittäminen. Uniikki LAB on ajassaan ja ympäristössään elävä sekä tulevaisuuden ratkaisuja tutkiva yhteisö, jossa keskitytään missioiden toteuttamiseen yhteistyökumppanien kanssa.

Uniikki LAB –tilat Helsingin Alppitalon katutasossa kehittyvät ja muuntautuvat tarpeiden mukaan. Avarat tilat toimivat hyvin eri käyttötarkoituksiin.

Uniikki LAB tilat myös ulkopuolisten käytössä Uniikki LAB on Taloushallinta Uniikin hallinnoima tyylikäs ja kodikas kokous- ja ryhmätyötila keittiöllä Alppitalon katutasossa.

Uniikki LABin tilat soveltuvat hyvin 2-40 henkilön palavereihin, kokouksiin, ryhmätöihin, koulutuksiin, tiimipäiviin. Tilat toimivat hyvin myös näyttelytilana ja showroomina.

Teatterimuodossa / seisten tilaan mahtuu hyvin jopa 40 henkilöä. Helposti muokattavaa tilaa on yhteensä 120 m2, käytössä on tyylikäs setti erilaisia design pöytiä, tuoleja, nojatuoleja, baarijakkaroita sekä sohva. Luonnonvaloa tulvii tiloihin isoista ikkunoista. Tiloista löytyvät mm. AV-laitteet ja hyvinvarusteltu keittiö (astiat 20 hlölle) ja yksi wc-tila. Alppitalossa on myös pakohuone toimintaa, jolloin voit helposti yhdistää palaverit ja virkistyksen.

Tarjoilut voi hoitaa itse tai tilata kauttamme catering yhteistyöyrityksiltämme. Tilat on varattavissa arkisin klo 9-17. Myös illat ja viikonloput ovat mahdollisia vuokrata

 

SIJAINTIMME JA KULKUYHTEYDET

Uniikki LAB -tilat sijaitsevat Alppitalon katutasossa osoitteessa Karjalankatu 2, 00520 Helsinki, paikalle kuljettaa raitiovaunu 3 ja bussi 23, pysäkki Karjalankatu. Pasilan asema sijaitsee n. 0,5 km päässä. Autoille löytyy hyvin kadunvarsipaikkoja.

 

VUOKRAHINNAT (alv 0%)

Lyhyempiin käyttötarkoituksiin hinta on 40 eur/h/ tila. Koko päivän tapahtuman hinta on

230 eur/päivä (9-17). Muina aikoina sekä pidempiaikaiset vuokraukset tarjouksen mukaan.

Uniikki LAB -tilat

 

TILAVUOKRAUKSET JA LISÄTIEDUSTELUT 

Mirva Pulkkinen / mirva.pulkkinen(a)taloushallinta.fi tai 0400 410 940 (ark klo 8-16)