Uniikki tilitoimistopartneri start-up yrityksille

Start-up yrittäjällä suurin haaste on löytää aikaa ja resursseja kaikkien asioiden hoitamiseen. Rahoituksen hankinta, liiketoimintamallin rakentaminen, tuotekehitys, myynti, markkinointi, viestintä, lakisääteiset velvoitteet jne. Mistä löytää aika kaiken tämän tekemiseen, kun itse pitäisi keskittyä olennaiseen?

Autamme sinua keskittymään olennaiseen. Taloushallinta Uniikki on start-up yritysten tilitoimistokumppani. Meille voit huoletta vastuuttaa talousasioiden hoitamisen, ja vapauttaa oman aikasi siihen liiketoimintasi kannalta tärkeimpään asiaan, mitä se ikinä sinun tapauksessasi onkaan.

Voit olla varma, että lakisääteiset asiasi tulee hoidettua, laskut maksettua ajoissa, ja toivottavasti myös mahdollisimman nopeasti voit nostaa palkaa yrityksestäsi. Senkin me hoidamme puolestasi.

Kallistako? EI todellakaan. Teemme sopimuksen mukaan vain ne asiat, joita tarvitsee tehdä. Ja laskutamme vain niistä asioista, mitä on tehty.

Sovimme yhdessä, missä vaiheessa siirrymme sähköiseen taloushallintoon, ja opetamme sinut tuottamaan sitä kautta tietoa henkilöstöllesi ja muille sidosryhmille. Kerromme etukäteen, jos huomaamme haasteita numeroissasi. Lisäksi, tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden hyödyntää UniikkiLAB –kokoustilaamme omiin neuvotteluihinsa.

Taloushallinta Uniikki on kovassa kasvuvaiheessa oleva täyden palvelun tilitoimisto. Tilitoimisto, jonka asiakkaaksi halutaan. Haluatko sinäkin?

Soita Veli-Matille (050 5319 438), tai laita viesti LinkedIn:in kautta www.linkedin.com/in/veli-matti-heiskanen.

www.taloushallinta.fi